16 03
2011

Sistem javnih skladišta- Perspektiva. Licenciranje. Obrazovanje. Dobit.

Sistem javnih skladišta- Perspektiva. Licenciranje. Obrazovanje. Dobit. Najavljen karavan koji će obići 16 opština u Srbiji i predstaviti značaj i potencijal ulaska u Sistem javnih skladišta, robi zapis i podsticajne mere Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede...dalje »

16 03
2011

KARAVAN - raspored promocija

PROMOCIJA SISTEMA JAVNIH SKLADIŠTA

KARAVAN - raspored promocija Predavanja su otvorenog tipa i predviđena su podjednako i za potencijalne skladištare, poljoprivredne proizvođače ali i za korisnike iz domena biznis okruženja, pre svega bankarskog sektora. ...dalje »

03 12
2010

Ministar Dragin učestvovao na savetovanju “Potencijal javnih skladišta za bankarski sektor Srbije”

Ministar Dragin učestvovao na savetovanju “Potencijal javnih skladišta za bankarski sektor Srbije” Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Saša Dragin je u petak 03.12.2010. godine prisustvovao savetovanju “Potencijal javnih skladišta za bankarski sektor Srbije" i potpisivanju Protokola između Kompenzacionog fonda Republike Srbije i Republičke direkcije za robne rezerve u Palati “Srbija", Beograd....dalje »

03 12
2010

Potpisan Protokol o strateškoj saradnji između Kompenzacionog fonda Republike Srbije i Republičke Direkcije za robne rezerve

Potpisan Protokol o strateškoj saradnji između Kompenzacionog fonda Republike Srbije i Republičke Direkcije za robne rezerve Savetovanju “Potencijal javnih skladišta za bankarski sektor Srbije ”, koje je održano u okviru projekta “Perspektive. Licenciranje. Obrazovanje. Dobit.- P.L.O.D ”, a u organizaciji Kompenzacionog fonda Republike Srbije, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO), prisustvovali su predstavnici 25 banaka. ...dalje »

29 11
2010

Poseta Oliviera van Lieshouta

Poseta Oliviera van Lieshouta Organizatore projekta P.L.O.D. – Perspektive. Licenciranje.Obrazovanje.Dobit.- Kompenzacioni fond Republike Srbije i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, FAO (Organizacija za hranu i poljoprivredu UN) i EBRD (Evropska banka za obnovu i razvoj, posetio je Olivier van Lieshout, consultant FAO. Cilj posete je izrada Studije izvodljivosti i proširenje Sistema javnih skladišta na voće i povrće....dalje »

06 11
2010

Potpisan Protokol o strateškoj saradnji između Kompenzacionog fonda Republike Srbije i Direkcije za robne rezerve Vojvodine

Potpisan Protokol o strateškoj saradnji između Kompenzacionog fonda Republike Srbije i Direkcije za robne rezerve Vojvodine Početak dvodnevnog seminara P.L.O.D – Perspektive. Licenciranje.Obrazovanje.Dobit.- koji u okviru istoimenog projekta organizuje Kompenzacioni fond Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, FAO ( Food and Agriculture Organization of the United Nations) i EBRD (Evropska banka za obnovu i razvoj), obeležilo je strateško povezivanje dve institucije: Kompenzacionog fonda Republike Srbije i Direkcije za robne rezerve Vojvodine....dalje »

baner13 Pravilnik za upravljanje robnim zapisima Priručnik za rad javnih skladišta za zrnaste kulture baner14 baner16 Agroservis
Produktna berza
Ponderisana cena bez pdv-a din/kg: kukuruz rod 2021. (24.09.) 25,00 soja rod 2021. (28.09.) 75,67 pšenica minimum 10,5% proteina (28.09.) 26,73
Ažurirano 30.09.2021. 08:19:37
Vremenska prognoza
< >
Vremenska prognoza »
Kompenzacioni fond Republike Srbije
Produced by headmade.rs