04 04
2014

Edukativni karavan - Bačka Palanka

Edukativni karavan - Bačka Palanka Kako bi bolje predstavili unapređenja Sistema javnih skladišta u okviru Karavana, prilikom posete Bačke Palanke, održana je serija edukativnih radionica....dalje »

03 04
2014

Edukativni karavan posetio Sombor

Edukativni karavan posetio Sombor Projekat Zdrava ekonomija koji ima za cilj podršku razvoju Sistema javnih skladišta u Srbiji predstavljen je i u Somboru....dalje »

02 04
2014

Zdrava Ekonomija u Zrenjaninu

Zdrava Ekonomija u Zrenjaninu Sa ciljem boljeg upoznavanja sa Sistemom javnih skladišta posetili smo Zrenjanin i predstavili perspektive Sistema javnih skladišta i značaj licenciranja....dalje »

28 03
2014

Edukativni KARAVAN 2014

Zdrava ekonomija

Edukativni KARAVAN 2014 Projekat Zdrava ekonomija ima za cilj podršku razvoju Sistema javnih skladišta u Srbiji. Karavan, kao najvažniji deo projekta podrazumeva niz predavanja i radionica u opštinama u Srbiji sa ciljem boljeg upoznavanja svih zainteresovanih strana sa Sistemom javnih skladišta....dalje »

13 03
2014

Pojačati sistem javnih skladišta

Pojačati sistem javnih skladišta “Država će odgovarajućim stimulativnim merama podržati jačanje sistema javnih skladišta, kako bi poljoprivrednici mogli da uskladište znatno više robe i tako sačekaju veću cenu na tržištu”, izjаvio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić nа predstavljаnju projektа ”Zdrava ekonomija”, na kojem zajedno učestvuju Kompenzacioni fond, EBRD, FAO i resorno ministarstvo. ...dalje »

12 03
2014

Predstavljanje projekta “Zdrava ekonomija” u Novom Sadu

Predstavljanje projekta “Zdrava ekonomija” u Novom Sadu Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragan Glamočić govoriće u četvrtak 13. marta 2014. Godine, u 8.30 časova na pres konferenciji koju organizuje Kompezacioni fond Republike Srbije u sali Produktne berze u Novom Sadu ...dalje »

Kompenzacioni fond Republike Srbije
Produced by headmade.rs