07 07
2010

KONTAKT CENTAR KOMPENZACIONOG FONDA

KONTAKT CENTAR KOMPENZACIONOG FONDA Od četvrtka, 15. jula 2010. godine na raspolaganju vam je kontakt centar Kompenzacionog fonda. ...dalje »

05 07
2010

TRENING ZA PREDSTAVNIKE POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA, ZEMLJORADNIČKIH ZADRUGA I MREŽE RURALNOG RAZVOJA

INSTITUT ZA PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE U NOVOM SADU 14. JUN 2010. GODINE

TRENING ZA PREDSTAVNIKE POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA, ZEMLJORADNIČKIH ZADRUGA I MREŽE RURALNOG RAZVOJA Trening za predstavnike poljoprivrednih savetodavnih službi, mreže ruralnog razvoja i zemljoradničkih zadruga, u okviru projekta Zdrava Ekonomija, održan je 14. juna 2010. godine, na Institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu....dalje »

01 07
2010

DVODNEVNI TRENING ZA PREDSTAVNIKE SKLADIŠTA

ANDREVLJE, 31.05.-01.06.2010. GODINE

DVODNEVNI TRENING ZA PREDSTAVNIKE SKLADIŠTA Centar za ekonomski i tehnološki razvoj Vojvodine, poznatiji kao CEPTOR, na obroncima Fruške Gore, na Andrevlju, bio je domaćin edukativnog treninga organizovanog za skladištare sa ciljem boljeg upoznavanja sa Sistemom javnih skladišta. U treningu su učestvovali vrhunski eksperti-tehnolozi, inženjeri, ekonomisti, koji su podelili svoj znanja i iskustva sa skladištarima, kroz formalne i neformalne sadržaje. ...dalje »

01 07
2010

TRENING ZA PREDSTAVNIKE POSLOVNIH BANAKA I OSIGURAVAJUĆIH DRUŠTAVA

SALAŠ 137-ČENEJ, 09.JUN 2010. GODINE

TRENING ZA PREDSTAVNIKE POSLOVNIH BANAKA I OSIGURAVAJUĆIH DRUŠTAVA Autentična atmosfera tradicionalnog vojvođanskog salaša, istorijskog i etnografskog spomenika života poljoprivrednika, nije bila samo scenografija treninga za predstavnike poslovnih banaka i osiguravajućih društava, već namera organizacionog tima Kompenzacionog fonda, kako bi svi učesnici doživeli stvarnost poljoprivredne proizvodnje....dalje »

01 07
2010

KOMPENZACIONI FOND NA NOVOSADSKOM SAJMU

77. MEĐUNARODNI SAJAM POLJOPRIVREDE-NOVI SAD 15.05.-22.05.2010. GODINE

KOMPENZACIONI FOND NA NOVOSADSKOM SAJMU Kompenzacioni fond Republike Srbije je na 77. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu nastupio na štandu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Na ovom štandu posetioci su moglu da dobiju sve informacije o sistemu javnih skladišta, o njegovom funkcionisanju, uslovima pristupanja i benefitima za članove sistema. ...dalje »

Kompenzacioni fond Republike Srbije
Produced by headmade.rs