20 06
2014

East Agri 2014

East Agri 2014 East Agri 2014, godišnja konferencija u organizaciji Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Organizacije za hranu i poljoprivredu pri Ujedinjenim nacijama (FAO), održana je u Beogradu 18. i 19. juna. ...dalje »

26 05
2014

Kompenzacioni fond na Poljoprivrednom sajmu

Kompenzacioni fond na Poljoprivrednom sajmu Kompenzacioni fond Republike Srbije je na 81. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu nastupio na štandu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine. ...dalje »

24 05
2014

Apel Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine

Apel Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Apelujemo na društveno odgovorna lica da se uključe i dostave donaciju u semenu poljoprivrednog bilja, sredstvima za zaštitu bilja, sredstvima za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju, sredstvima za ishranu bilja i drugim imputima za poljoprivrednu proizvodnju namenjenu poljoprivrednim proizvođačima čiji su usevi nastradali ili pretrpeli štetu u poplavljenim područjima....dalje »

16 05
2014

Edukativni karavan - Žabalj

Edukativni karavan -  Žabalj Edukativni karavan, koji ima za cilj da promoviše prednosti čuvanja robe u javnim skladištima radi unapređenja agro sektora, posetio je Žabalj....dalje »

14 05
2014

Edukativni karavan - Čačak

Edukativni karavan - Čačak U Čačku je održan niz edukativnih radionica o prednostima javnih skladišta, poput kvalitetnih uslova skladištenja, minimalnog rizika deponovanja, kratkoročnih kreditnih sredstava i subvencija koje poljoprivredni proizvođači imaju ako čuvaju robu u licenciranim javnim skladištima....dalje »

12 05
2014

Edukativni karavan - Leskovac

Edukativni karavan - Leskovac Edukativni karavan, najvažniji deo projekta “Zdrava ekonomija” koji se zasniva na povezanosti resursa i interesa svih učesnika lanca agropreduzetništva, posetio je Leskovac, gde su predstavljeni benefiti koji se ostvaruju u tom lancu, a koji su veći nego kada poljoprivrednik deluje samostalno....dalje »

Kompenzacioni fond Republike Srbije
Produced by headmade.rs